Werken bij

Kom bij team Preventief: bekijk onze verschillende vacatures!

We zijn op zoek naar  nieuwe collega’s. Ben jij gepassioneerd, gastvrij, betrouwbaar en heb je zin om deel uit te maken van ons team? Lees dan snel verder en ontdek wat voor kansen en uitdagingen wij jou kunnen bieden.

Vacatures

Objectbeveiliger (M/V)

Bij ons sta jij als medewerker centraal. Wij bieden flexibiliteit in werkroosters en de mogelijkheid om zelf te kiezen. Of je nu deeltijd of voltijd wilt werken, dag-, avond- of nachtdiensten wilt draaien, wel of niet in het weekend wilt werken en bij één of meerdere opdrachtgevers wilt werken, het is allemaal mogelijk. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde collega. Solliciteer nu en ervaar onze persoonlijke aanpak!

Bekijk de vacature

Evenementen­beveiliger – Sport

Ben jij een enthousiaste beveiliger met een passie voor sportevenementen? Samen met ons gemotiveerde team draag je bij aan de succesvolle en probleemloze verloop van sportieve activiteiten, waarbij je zorgt voor de veiligheid van zowel deelnemers als bezoekers. Je krijgt de kans om te werken op inspirerende locaties en je professionele vaardigheden toe te passen in een dynamisch team.

Bekijk de vacature

Onze Opdrachtgevers

Vertrouwd door toonaangevende organisaties