Snel en klantgericht

Wij beheren het mooie winkelcentrum Paddepoel in Groningen. Vanuit ons beheer huren wij de diensten in van Preventief Veiligheidsdiensten. Deze verzorgen voor ons naast surveillance in de passage tijdens de langere of bijzondere openingstijden van bepaalde winkels ook sluitrondes en alarmopvolging van het complex. De wijze van communicatie en terugkoppeling is snel en klantgericht.

Snel, professioneel en gastvrij ons beveiligingsvraagstuk opgepakt

Onze ervaringen ten aanzien van de samenwerking, de wijze van organisatie en inzet en de professionaliteit van de beveiligers van Preventief Veiligheidsdiensten bij dit project zijn goed. Wij ervaren dit als zeer positief. Preventief heeft voor de eerste locatie binnen 3 dagen de volledige opdracht kunnen invullen na het vertrek van de vorige beveiligingspartij.

Preventief draagt bij aan een prettige ervaring

Preventief voorziet ons vakantieresort al jarenlang van beveiliging. De beveiligers zijn niet zomaar beveiligers, maar hebben oog voor een gastvrije en proactieve benadering. Hierdoor dragen zij bij aan prettige ervaring van onze gasten op het park. Naast beveiliger/gastheer ondersteunen zij ook in facilitaire zaken.

Proactief en zeer gastvrij!

Logo Argo

Als projectleider bij Argo Facilitaire Bouwdiensten ben ik zeer tevreden over de dienstverlening van Preventief Veiligheidsdiensten. Hun aanpak op het gebied van bouwplaatsveiligheid is uitstekend, waardoor we ons geen zorgen hoefden te maken over de veiligheid van onze werknemers en bezoekers. Daarnaast zijn de medewerkers van Preventief Veiligheidsdiensten zeer gastvrij en hebben ze een proactieve […]

We zijn ontzettend blij met de totaaloplossing van Preventief

Logo Gemeente Midden Groningen

We zijn ontzettend blij met de totaaloplossing die Preventief in samenwerking met Cruon ons heeft geboden. Van objectbeveiliging tot mobiele surveillance, zij hebben ons voorzien van het totaalpakket aan beveiliging dat we nodig hadden voor ons gemeentehuis en diverse opvanglocaties. Ik waardeer ┬áde korte communicatielijnen en het meedenken van hen enorm. Het is duidelijk dat […]