Over ons

PREVENTIEF Veiligheidsdiensten

Welkom bij Preventief Veiligheidsdiensten – uw betrouwbare partner voor gastvrij beveiligen!

Onze ervaren beveiligers zijn getraind om een veilige en gastvrije omgeving te creëren voor uw gasten en personeel. Of het nu gaat om een evenement, winkelcentrum of kantoor, wij begrijpen het belang van een veilige en gastvrije sfeer voor uw klanten en medewerkers.

Met veel grote en kleine opdrachtgevers in ons portfolio, kunt u er zeker van zijn dat wij beschikken over de nodige expertise om aan uw specifieke beveiligingsbehoeften te voldoen. Wij streven naar kwaliteit en continuïteit, en werken nauw samen met onze opdrachtgevers om op maat gemaakte beveiligingsoplossingen te bieden die aan hun specifieke vereisten voldoen.

Onze beveiligers zijn ook goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche. U kunt erop vertrouwen dat zij uw bedrijf op professionele wijze vertegenwoordigen en uw gasten en medewerkers een veilige omgeving bieden.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen met uw beveiligingsbehoeften. Preventief Veiligheidsdiensten staat voor u klaar!

Persoonlijk

Als beveiligingsbedrijf hechten wij veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid bij onze klanten. Wij willen onze klanten leren kennen en begrijpen wat hun wensen en behoeften zijn op het gebied van veiligheid. Door middel van regelmatig contact en een open communicatie zorgen wij ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de situatie en snel kunnen handelen wanneer nodig. Wij komen regelmatig langs op locatie voor een kop koffie. Onze korte communicatielijnen dragen bij aan deze proactieve aanpak, waarbij wij de klant ontzorgen en bijdragen aan een veilige omgeving.

Gastvrij

Wij geloven dat gastvrijheid en beveiliging hand in hand kunnen gaan. Onze beveiligers zijn het visitekaartje van de klant en zorgen ervoor dat bezoekers zich welkom en veilig voelen. Wij selecteren onze medewerkers dan ook niet alleen op hun beveiligingsvaardigheden, maar ook op hun gastvrije instelling en communicatieve vaardigheden. Ze zijn vriendelijk, behulpzaam en stralen een gastvrije houding uit. Hierdoor dragen ze bij aan een positieve beleving van de klant en zijn bezoekers.

Klantgericht

Preventief Veiligheidsdiensten biedt klantgerichte samenwerking dankzij een platte organisatiestructuur. Maatwerk relatiebeheersplan, frequente communicatie en momenten van kwaliteitsmeting zijn hierin kernpunten. Een vaste contactpersoon verzekert snelle, persoonlijke service voor opdrachtgevers. Zeker in de beveiligingsbranche is dit van groot belang. Preventief Veiligheidsdiensten beschikt over de juiste mensen, organisatie en middelen om deze korte communicatielijnen te kunnen garanderen.

Maak kennis met Preventief Veiligheidsdiensten

Video teaser met preventief logo
Play Video about Video teaser met preventief logo

Preventief voor uw bedrijf?

Ontdek de expertise van Preventief Veiligheidsdiensten voor uw beveiligingsbehoeften. Met ervaren beveiligers en persoonlijke betrokkenheid bieden wij maatwerk oplossingen. Gastvrijheid en veiligheid gaan hand in hand, terwijl onze klantgerichte aanpak en korte communicatielijnen uw gemoedsrust waarborgen. Neem vandaag contact op voor een veiligere toekomst!

Onze Opdrachtgevers

Vertrouwd door toonaangevende organisaties