Veiligheidscoördinatoren

Erkende veiligheidscoördinator

Op zoek naar een veiligheidscoördinator voor geplande bouwwerken? Vertrouw op de experts van PREVENTIEF veiligheidsdiensten. Als erkende veiligheidscoördinator staan wij garant voor een snelle service en een stipte opvolging van je bouwproject.

Wat is een veiligheidscoördinator?

Bij bijna alle bedrijven is veiligheid een belangrijk onderwerp. Een veilige werkomgeving voor de medewerkers, veiligheid voor de klanten, gasten of leerlingen en veiligheid in de omgang met waardevolle goederen en geld. Veiligheid kent vele dimensies en raakvlakken. De Veiligheidscoördinator herkent de diverse aspecten van veiligheid binnen zijn organisatie en draagt zorg voor een zo optimaal mogelijke veiligheid voor de hele organisatie.

Wat wij doen

De Veiligheidscoördinator kan een bedrijf goed en deskundig adviseren over het beleid en de maatregelen omtrent de veiligheid. Ook kan de Veiligheidscoördinator zelf het beleid maken en uitvoeren. Het is belangrijk dat de Veiligheidscoördinator voldoende kennis heeft van veiligheid en beschikt over de juiste informatie en richtlijnen. Ook moet de Veiligheidscoördinator rekening houden met de wet- en regelgeving. De Veiligheidscoördinator maakt het beleid, stelt een plan van aanpak op en bepaalt of er derden ingeschakeld moeten worden. De Veiligheidscoördinator is verantwoordelijk voor de volledige veiligheidsmanagement binnen de organisatie.

Wanneer moet je de veiligheidscoördinator aanstellen?

De veiligheidscoördinator-ontwerp moet worden aangesteld tijdens de ontwerpfase. De veiligheidscoördinator-verwezenlijking stel je aan voor de start van de effectieve werkzaamheden.

PREVENTIEF veiligheidsdiensten verzorgde de beveiliging tijdens evenement X en Y
sub-image

In het kort

Sed vehicula molestie eleifend. Donec vitae enim eget risus egestas pulvinar eget sed nunc. Pellentesque sed mauris consequat, volutpat lacus vitae, mollis felis. Ut lacus nibh, tempus a sapien eu, gravida maximus magna. Quisque semper, lectus eu dignissim dictum, dolor enim consequat nulla, vitae eleifend nulla turpis a tortor.

Preventief voor uw evenement?

Donec eu semper leo. Ut a condimentum urna. Nam ut pellentesque est. Maecenas eu libero eget magna ornare vestibulum. Curabitur vitae molestie ipsum, id tincidunt tellus. Phasellus fermentum risus condimentum ex elementum, nec auctor nisi pretium.

Onze Opdrachtgevers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce ultrices faucibus nunc eget egestas. Quisque tellus elit, scelerisque quis varius consectetur, sodales id velit.