Receptiediensten

Een gastvrij en veilig entree

Wij begrijpen het belang van een vriendelijke en veilige ontvangst voor uw bezoekers en medewerkers. Met onze ervaren en goed opgeleide receptiemedewerkers zorgen we voor een warm welkom en een veilige omgeving.

Gastvrij en alert

Onze receptiemedewerkers zijn niet alleen gastvrij, maar ook alert op mogelijke veiligheidsrisico’s. Ze zijn getraind om situaties snel en adequaat te beoordelen en indien nodig passende actie te ondernemen. Met oog voor veiligheid houden ze de controle over de toegangsstromen, registreren bezoekers en voeren desgewenst identiteitscontroles uit.

Als aanspreekpunt

Daarnaast staan onze receptiemedewerkers altijd klaar om vragen te beantwoorden, informatie te verstrekken en te assisteren bij algemene taken. Ze fungeren als het aanspreekpunt voor zowel interne als externe communicatie en dragen bij aan een soepele en efficiƫnte werkomgeving.

Bij Preventief Veiligheidsdiensten geloven we dat receptiediensten meer zijn dan alleen een vriendelijke ontvangst. Het is een essentieel onderdeel van uw bedrijfsimago en de veiligheid van uw organisatie. Met onze gastvrije en professionele aanpak zorgen we voor een veilige en prettige ervaring voor iedereen die uw pand betreedt.

Wilt u zekerheid en gastvrijheid in uw receptie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe onze receptiediensten kunnen bijdragen aan een veilige en gastvrije werkomgeving.

Onze Opdrachtgevers

Vertrouwd door toonaangevende organisaties