Mobiele surveillance

Uw veiligheid in beweging.

Wij begrijpen dat het waarborgen van de veiligheid van uw bedrijf en eigendommen van essentieel belang is. Daarom bieden wij hoogwaardige mobiele surveillance diensten die uw locatie effectief bewaken, zelfs wanneer u er niet bent.

Mobiele surveillance teams

Bij Preventief Veiligheidsdiensten werken we nauw samen met gespecialiseerde partners die zich hebben toegelegd op alarmopvolging. Dit stelt ons in staat om u een totaaloplossing te bieden die naadloos aansluit op uw beveiligingsbehoeften. Onze mobiele surveillanten zijn getraind en ervaren in het uitvoeren van gepaste acties bij verdachte situaties, inbraken of andere veiligheidsincidenten.

Onze mobiele surveillance teams zijn snel ter plaatse, waardoor ze een afschrikkende werking hebben op potentiƫle indringers. Ze voeren regelmatige beveiligingsrondes uit, controleren de toegangspunten en houden een scherp oog op verdachte activiteiten. In geval van een alarmmelding, staan onze surveillanten paraat om direct actie te ondernemen en indien nodig de hulpdiensten in te schakelen.

Bij Preventief geloven we in maatwerkoplossingen. Daarom stemmen we onze mobiele surveillance diensten af op uw specifieke wensen en situatie. Of het nu gaat om het bewaken van een bedrijfspand, bouwplaats, evenemententerrein of andere locatie, wij zorgen voor een effectieve beveiliging die uw gemoedsrust vergroot.

Mobiele surveillance van Preventief

Kies voor de mobiele surveillance van Preventief en geniet van een uitgebreide beveiliging die 24/7 paraat staat. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en te ontdekken hoe wij uw bedrijf kunnen helpen beschermen tegen ongewenste incidenten.

Onze Opdrachtgevers

Vertrouwd door toonaangevende organisaties