Consultancy

Ondersteuning van Preventief

Bij Preventief Veiligheidsdiensten bieden we gespecialiseerde consultancy, inclusief risicomanagement, veiligheidscoördinatoren en op maat gemaakte veiligheidsplannen, om de veiligheid van uw projecten en evenementen te waarborgen. Onze ervaren consultants werken nauw met u samen om risico’s te identificeren en te minimaliseren, terwijl onze veiligheidscoördinatoren zorgen voor effectieve uitvoering van veiligheidsprotocollen. Met op maat gemaakte veiligheidsplannen bieden we een solide basis voor een succesvolle en veilige uitvoering.

Risicomanagement

Daarnaast bieden wij ook risicomanagement diensten om u te helpen bij het identificeren, analyseren en beheersen van risico’s. Onze ervaren consultants werken nauw samen met u om een uitgebreide risicobeoordeling uit te voeren en een plan te ontwikkelen om risico’s te minimaliseren en te beheersen.

Veiligheidscoördinatoren

Ook kunnen wij veiligheidscoördinatoren leveren om de veiligheid van uw projecten of evenementen te waarborgen. Onze veiligheidscoördinatoren zijn ervaren professionals die de verantwoordelijkheid hebben om toezicht te houden op de veiligheid en het welzijn van uw medewerkers en bezoekers. Zij zijn in staat om snel en effectief te handelen in geval van een noodsituatie en werken nauw samen met u en uw team om ervoor te zorgen dat uw evenement of project veilig en succesvol verloopt.

Veiligheidsplannen

Bij Preventief Veiligheidsdiensten begrijpen we dat een effectief veiligheidsplan de hoeksteen vormt van een succesvol en veilig evenement of project. Met onze uitgebreide ervaring en bewezen expertise, zoals aangetoond in onze referentieprojecten, zijn wij dé partner die u kunt vertrouwen voor het opstellen en implementeren van hoogwaardige veiligheidsplannen.

Referenties

  • UEFA EK Futsal 2022
  • KNLTB Davis Cup 2023
  • DelfSail

Onze consultancy: uw sleutel tot succes

Ontdek de kracht van onze consultancydiensten en vind de oplossingen die uw projecten naar een hoger niveau tillen. Met onze expertise en betrokkenheid bieden we de ondersteuning die u nodig heeft om uw doelen te bereiken en succes te behalen. Kies voor onze consultancy en ervaar de impact van professioneel advies op uw organisatie.

Onze opdrachtgevers

Vertrouwd door toonaangevende organisaties