Bouwbewaking

Een extra paar ogen op de bouw – Bouwen met vertrouwen.

Als bouwbedrijf bent u dagelijks bezig met het realiseren van projecten. Het waarborgen van de veiligheid op de bouwplaats is een belangrijk onderdeel van uw werkzaamheden. Daarnaast hebben bouwplaatsen vaak te maken met een verhoogd risico op diefstal, vandalisme en inbraak. Dit kan grote gevolgen hebben voor uw projecten en uw bedrijf. Bij Preventief Veiligheidsdiensten begrijpen wij deze risico’s en bieden wij op maat gemaakte oplossingen om uw projecten te beschermen.

Goed getraind

Onze beveiligers zijn goed opgeleid en getraind om de veiligheid op bouwplaatsen te waarborgen. Ze zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van procedures en controles om ongevallen te voorkomen en de veiligheid van uw bouwproject te garanderen. Onze bouwbewakers zorgen voor toegangsbeheer en controleren wie de bouwplaats betreedt en verlaat. Ze voeren ook documentencontrole uit, zoals VCA-certificaten, en zijn verantwoordelijk voor materiaalinname en het uitlenen van gereedschap.

Risicoanalyses

Bij Preventief Veiligheidsdiensten geloven we in het belang van preventieve maatregelen. Daarom voeren onze bouwbewakers regelmatig risicoanalyses uit en nemen ze proactieve maatregelen om de veiligheid op de bouwplaats te waarborgen. Zo kunt u bouwen met vertrouwen, wetende dat uw bouwproject in goede handen is.

Cameratoezicht

Ontdek onze geavanceerde cameratoezichtdiensten voor 24/7 beveiliging. Met state-of-the-art technologie en deskundige monitoring houden wij constant een waakzaam oog op uw locatie. Voorkom diefstal, vandalisme en ongeautoriseerde toegang met onze effectieve camerabewaking.

Onze diensten bieden een extra paar ogen op de bouwplaats. Hierdoor kunt u zich volledig focussen op uw projecten, terwijl wij zorgen voor een veilige en beveiligde bouwplaats. Kies voor de bouwplaatsbeveiliging van Preventief Veiligheidsdiensten en bouw met vertrouwen!

Preventief voor uw bouwplaatsbeveiliging?

Wilt u zekerheid en veiligheid op uw bouwproject? Bescherm uw bouwproject en minimaliseer veiligheidsrisico’s – vraag nu een offerte aan en zorg ervoor dat uw bouwplaats altijd veilig en beveiligd is.

Onze opdrachtgevers

Vertrouwd door toonaangevende organisaties